Asamblea de Falles

Quin dia tan tan tan bonic vàrem passar el dimecres 17 de març a la nostra escola!!!

Després d’una Setmana Fallera on, per cursos estiguérem estudiant coses de la llum, i de tot un trimestre fent d’artistes fallers quasi professionals al Taller de Manualitats amb Vivi; el dimecres pel matí gaudirem d’una celebració espectacular d’unes festivitats tant nostres com són les Falles.

El nom de la nostra falla, com no, va ser “Seamos Luz”. La nostra Espelmeta feia de ninot central en la falla i al voltant, un munt de personatges divertits que per alguna o altra raó, per nosaltres tenen llum.

Durant l’Assemblea, tots els xiquets/es del CEAS d’Infantil i Primària vam participar. Tots vam ser professors/es de la resta de xiquets/es. Tots explicarem aspectes i característiques sobre la llum i també la seua aplicació amb les coses de Jesús. Ser llum pels que ens envolten, ajudar a omplir la vida de color del proïsme, ser reflexos de Jesús, ser xiquets/es transparents que deixen passar la llum de Déu, etc., van ser temes que es van explicar.

Finalment, després de la nostra particular Mascletà i de cantar l’Himne de Valencià, baixarem al pàrquing de secundaria per cremar la nostra falla.

L’any que ve, més!!!!!

 

Olimpiadas
Siguiente noticia